OVER ONS

TTH watersport introduceert de iTrailer

Welkom op iTrailers.nl, dé bestemming voor informatie en aankoop van hoogwaardige iTrailers Boottrailers

Bij ons gaat ontdekken hand in hand met bestellen, want uw perfecte iTrailer is slechts een klik verwijderd.

Achter iTrailers schuilt het vakmanschap van TTH Watersport, waar we sinds 1995 met trots onze eigen boottrailers produceren. Gevestigd in het pittoreske Wieringerwerf, vervaardigen we iTrailers met passie en precisie. Onze productieprocessen zijn doordrenkt van innovatie, waarbij geavanceerde buizenlaser machines en lasrobots worden ingezet om aan onze strenge kwaliteitseisen te voldoen.

Wat iTrailers onderscheidt, gaat verder dan alleen vakmanschap. Onze trailers en gerelateerde metalen componenten ondergaan een verzinkingsproces om roestvorming te trotseren, waardoor uw iTrailer bestand is tegen de tand des tijds.

Met een scala aan RDW-goedgekeurde iTrailers Boottrailers variërend van 650 kilogram tot 3500 kilogram bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Of u nu een ongeremde of geremde versie zoekt, of zelfs een speciale Patent iTrailer met unieke kenmerken, wij hebben de perfecte match voor uw Jetski, sloep, tender, rubberboot, motorboot of kielboot.

In de nabije toekomst breiden we onze site uit met een handige keuzehulp, zodat het selecteren van de juiste iTrailer een fluitje van een cent wordt. Natuurlijk staan onze experts op de verkoopafdeling altijd klaar om u te adviseren bij het kiezen van de ideale iTrailers boottrailer. Uw reis met iTrailers begint hier – betrouwbaar, innovatief en op maat gemaakt voor uw avontuur op het water.

BEKIJK HIER ALLE BOOTTRAILERS